Lehed

teisipäev, 21. oktoober 2014

Liseth Marii ja Karl Oskar 12.10.2014

Liisul ja Oskaril oli 12.10 suurepärane sünnipäev. Tahtsin sellest küll õigeaegselt postitada, kuid kõik ei lähe alati nii plaanipäraselt. Lootsin saada väikese jutukese koos pildiga lastelt endilt ja nende peredelt.

Liisu ja Oskar pidasid oma sünnipäeva üpriski suurelt ning järgneva esmaspäeva klassijuhatajatund oli täis emotsioone, mida lapsed jagasid. Tundus, et kõigil oli olnud tegevust ja lusti nii palju kui tarvis.

Liisu ja Oskar tõid ka meile maiustamist! Suur tänu ka selles eest, et õpetajat meeles peeti. Oligi miskit kella viie ajal õhtul hamba alla panna.

Liisu on väga aktiivne ja hakkaja neiu. Talle meeldib kätt tõsta ja oma arvamust avaldada. Tal on väga kaunis naeratus ning vahel on ta krutskeid täis. Ta asjatab köögis ja korraldab kõike, mida on võimalik korraldada. Ta aitab hea meelega õpetajat.
Samas ei meeldi talle alati kui asjad ei lähe nii nagu tema soovib ja siis on naeratuse asemel hoopiski pisarad.

Oskar on väga uudishimulik. Näiteks meeldib talle kiirelt peale töö kätte saamist teada saada, mida teised tulemuseks said. Samuti meeldib talle liikuda - klassis ringe teha, tooliga kõikuda. Üldiselt on ta väga südamlik ja heasoovlik poiss ja tal lihtsalt juhtub äpradusi. Temaga koos on väga tore lihapalle vormida!

Palju õnne veelkord meie klassi kaksikutele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar