Lehed

teisipäev, 21. oktoober 2014

Oktoober - rahvuste kuu!

Meie koolis on traditsiooniks tähistada teemakuusid. Sel aastal jaotasime teemad pisut laiemalt, mitte ainult õppeainete kaudu. September oli alustuseks selline sissejuhatav tarkusekuu. Oktoober aga eri rahvuste kuu. Selle kuu raames toimus meie koolis rahvuste nädal!



Vahetunnis korraldati mänge. Limbo oli väga populaarne!



Matemaatika tunni raames tegime vahelduseks tööd hoopis atlasega ja koostasime ise lipuvärvidele vastavaid töölehti. Paarilised/rühmad said ise valida missugust töölehe tegemist nad eelistavad (olemasolevad ja värvitud lipud, olemasolevad värvimata lipud ning ise sobivate riikide lipud leida). Igale värvile pidi välja mõtlema vastava vastuse ning siis erinevad korrutamist sisaldavad avaldised välja mõtlema. 

Põhimõtteliselt peaks lõpuks saama teha sellise must-valge töölehe, kust peale arvutamist saab teada, mis värvi mingisugust ala peab värvima. 

Tundus, et ülesanne oli nende jaoks huvitav ja nad hakkasid hoolega tööle. Kuna töö käis, siis ei olnud ka väga tähtis see, kuidas keegi istub või seisab. Lubasin neil ennast mugavalt tunda. Ainult hääletaseme hoidmisega tuleb meil veel vaeva näha - no kuidagi ei saa paaristööd tehtud nii, et ainult oma paariline kuuleks! Ikka peab terve klass kuulma ja lisaks veel kõrvalklassi rahvas ka!







 Lõpuks valmisid kiirematel paaridel ka väga vahvad enda paaride lipud!






Muidugi kulmineerus meie nädal sellega, et meil toimus klassiõhtu.
Loodetavasti saavad kõik nüüd korralikult vaheajal puhata ja vaim on valmis, et novembri kuu korralikult tööd teha. Novembri viimasel nädalal on trimestri lõpp ja saan oma esimesed tunnistused välja kirjutada!

Ilusat vaheaja jätku ja palju võimalusi perega aega veeta! Kui nad räägivad, et oli midagi toredat, siis tihti on see ikka seotud sellega, et sai koos olla ja midagi põnevat teha!

PS: Otsige, laenake kummikud - 29. oktoobril läheme rappa!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar